Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
Dark Horse satsar på superhjältar 2013. © Dark Horse
  • Nyheter
Eftersom Star Wars-licensen verkar hänga löst lanserar nu förlaget Dark Horse en satsning på superhjälteserier som ett nytt ben att stå på.

Ja, det där med att ”Star Wars” kanske försvinner till Marvel talar man fortfarande tyst om eftersom inget ännu är officiellt, men superhjältesatsningen tillkännagavs på Emerald City Comicon i mars. Några figurer är nya versioner av gamla trotjänare, andra är helt nya. Inget verkar bestämt, men det verkar möjligt att man också skapar ett gemensamt universum för figurerna att interagera i.

Bland serierna finns ”Ghost”, ”The Victories”, ”Black Beetle”, ”Captain Midnight”, ”Blackout”, ”X”, ”Captain Midnight” och ”Bloodhound” (den senare har upphovsmännen köpt loss från DC Comics). Några av dem har redan publicerats i antologitidningen Dark Horse Presents, andra kommer få egna miniserier och reguljära titlar under sommaren och hösten 2013.

Läs mer i ComicBookResources reportage, varifrån denna information och vinjettbilden är hämtad.