Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter

Bild & Bubbla är en av världens äldsta tidskrifter om konstformen tecknade serier, och den enda med en så lång historia som har samtliga nummer sedan starten i tryck. Detta gör Bild & Bubbla till det mest omfångsrika uppslagsverket om tecknade serier, och nu kan du alltså beställa alla nummer i Seriefrämjandets serieaffär.

Sedan 1968 har Seriefrämjandet i tidskriften Bild & Bubbla analyserat, intervjuat, recenserat och beskrivit seriekulturen i allmänhet och den svenska seriekulturen i synnerhet, och därmed fångat information om denna unika konstform som inte finns tillgänglig någon annanstans. Intervjuerna i Bild & Bubbla är ofta de längsta och mest utförliga som publicerats på svenska, recensionerna de mest initierade och de historiska genomgångarna de mest pålästa. Att läsa äldre nummer av Bild & Bubbla är därför inte bara ett steg in i historien utan också oftast den bästa källan till information.

Och nu är alltså de alla enkelt tillgängliga via www.serieaffären.se. Här kan du söka på såväl skapare som titlar för att hittat just de nummer som du vill få tag på och med ett klick beställa hem dem. Som medlem i Seriefrämjandet har du dessutom 15 % rabatt på priset.