Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
Promotionbild för TV-serien "Daredevil" 2015. Copyright Nextflix/Marvel Comics.
  • Nyheter
Fredagen den 10 april släpps den första säsongen av den nya TV-serien med Marvels blinde superhjälte Daredevil – alla avsnitt på en och samma gång.

Förra året inledde Marvel ett samarbete med Netflix för att producera några TV-serier med några av Marvels mindre kända och mer jordnära seriefigurer. Först ur är ”Daredevil” med sampremiär över hela världen den 10 april. TV-serien verkar ha hämtat inspiration från Frank Millers serier och fokuserar på hjältens tidiga karriär och kampen mot gangsterbossen Kingpin.

Denna TV-serie kommer att följas av ”A.K.A. Jessica Jones”, ”Luke Cage”, ”Iron Fist” och ”Defenders”. Alla dessa TV-serier utspelas i samma värld som högprofil-filmerna ”Avengers” och ”Iron Man” och TV-serien ”Agents of S.H.I.E.L.D.”.