Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
I säsong 2 av Daredevil ser vi även Punisher och Elektra.
  • Nyheter
Första säsongen av TV-serien Daredevil blev en något oväntad succé för Netflix, och idag är det premiär för den andra säsongen, med nya figurer som Punisher och Elektra.

Netflix storsatsar under de närmaste åren på ett flertal egna TV-serier med Marvel-figurer. Kanske ingen alltför vågad satsning med tanke på Marvel-filmernas segertåg över biodukarna, men man har klokt nog valt att koncentrera sig på de mer jordnära urbana hjältarna med TV-serier om figurer som just Daredevil och även Jessica Jones häromåret.

I säsong 2 hamnar Daredevil (än en gång spelad av Charlie Cox) på kollsionskurs med hämnaren Punisher (Jon Bernthal). Som om det inte nog att tampas med dyker den före detta flickvännen Elektra (Elodie Yung) upp – ninjatränad.