Generic filters
Exact matches only

Fakta

Aomanjuskogen nr 5 Aomanjuskogen nr 5
Av: Författare: Hisae Iwaoke
Tecknare: Hisae Iwaoke
Översättare: Magnus Johansson
Omfång: 224 sidor i svartvitt
Format: 127 x 182 mm, mjuka pärmar
Utgivare: Ordbilder
Utgivningsår: 2016
Språk: Svenska
Utgivningsland: Sverige
ISBN: 978-91-8526-944-0

Aomanjuskogen nr 5

Böcker

Shinako har återvänt till skogen och tack vare det vaknar den åter till liv, men Nowaki är avundsjuk och med honom drar stormen in. Det här är den femte och sista delen i Hisae Iwaokas serie om Aomanjuskogen och dess invånare. Serien är lika finstämd och mjuk som i de tidigare delarna och de till synes enkla bilderna är välkomponerade och detaljrika. Det är vackert och poetiskt. Stora känslor i små kroppar. Iwaoka är en mästare på att mejsla fram figurernas personligheter. Det finns ingen sammanfattning av tidigare händelser, så om du inte läst tidigare delar bör du naturligtvis börja från början och inte gå direkt på upplösningen. Avslutningsvis, ha inte för bråttom vid läsning; stanna upp vid de vackra rutorna och njut.

[Texten publicerades ursprungligen i Bild & Bubbla nr 209 (4/2016) och återges med skribentens tillstånd.]