Generic filters
Exact matches only

Fakta

Rans magiska värld 6 Rans magiska värld 6
Av: Författare: Aki Irie
Tecknare: Aki Irie
Översättare: My Bergström
Omfång: 208 sidor i svartvitt
Format: 125 x 185 mm
Utgivare: Ordbilder
Utgivningsår: 2016
Språk: Svenska
Utgivningsland: Sverige
ISBN: 978-91-85269-43-3

Rans magiska värld 6

Böcker

Ordbilder Media fortsätter oförtrutet med sin utgivning av japanska serier, och har kommit fram till volym 6 av Rans magiska värld.

Jag måste erkänna: Rans magiska värld är en av mina favoriter bland de japanska serier som getts ut på svenska. Jag är svag för vardagskomedier med övernaturliga inslag, och trots all action och drama i de senaste volymerna (och förvarningarna/uppbyggandet innan dess), är det så jag tänker på Rans magiska värld. I grunden handlar det ju om den tioåriga dottern i en trollkunnig familj.

Volym 6 kan vara den mest dramatiska hittills, men samtidigt börjar saker lugna ner sig och lösa ändar knytas ihop. Det börjar med firandet av en seger över demoniska insekter, fortsätter med en sista strid och ett sista farväl, och slutar med att någon skrivit på någon annans ansikte med färg som inte går att få bort …

[Texten publicerades ursprungligen i Bild & Bubbla nr 209 (4/2016) och återges med skribentens tillstånd.]