Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
Bild från Kulturhusets hemsida.
  • Nyheter

Den 15 augusti var det (äntligen!) nyöppning för Serieteket efter en omfattande och tidskrävande ombyggnation.

Det var i september 2016 som Serieteket på Kulturghuset i Stockholm stängde för att få en rejäl ansiktslyftning. Efter nära nog ett år öppnade Serieteket och dess syskonbibliotek TioTretton, Film & Musik och Skönlitteratur & Konst åter för allmänheten med musik av Emblakvintetten och GET UP Soul Choir, invigningstal av Roger Mogert, stadsbyggnads- och kulturborgarråd, Benny Fredriksson, VD Kulturhuset Stadsteatern och Åsa Mårtensson, Litteratur- och bibliotekschef Kulturhuset Stadsteatern. Därefter följde ett vernissage för Mats Jonssons nya seriebok Nya Norrland, signering och scensamtal med Maja Åström som moderator.

Seriefrämjandet uppvaktade givetvis med blommor.