Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
Seriefrämjandet Stockholm var givetvis på plats under Seriegatan 2016. Från vänster: ordförande Bror Hellman (fördjupad i ett särtryck som Stockholm i serier), Ola Hammarlund (hållandes Svenskt Seriearkivs andra bok) och kassör Mårten Svantesson. Foto: David Haglund.
  • Nyheter

På söndagen den 20:e augusti är det åter dags för evenemanget Världens längsta bokbord på Drottninggatan i Stockholm, och därmed även Seriegatan i Serietekets regi.

Som vanligt blir det secondhand-försäljning av utrangerade böcker från Serieteket och försäljning av nya serier från några av Sveriges mest intressanta serieförlag. I mån av plats medverkar även serieföreningar.

Från Seriefrämjandet Stockholm kommer Ola Hammarlund som vanligt att hålla en stadsvandring i seriernas tecken.Vandringen tar cirka en timme. Samling klockan 15.00 utanför Kulturhusets entré mot Plattan. Biljetter kostar 30 kr och förköps på Medeltidsmuseet vid Strömparterren.

Seriegatans aktiviteter pågår kl. 11–18. Platsen är Drottninggatan på Kulturhusets gavel.