Generic filters
Exact matches only

Fakta

Spider-Man/Deadpool Vol. 1: Isn’t it Bromantic Spider-Man/Deadpool Vol. 1: Isn’t it Bromantic
Av: Författare: Joe Kelly
Tecknare: Ed McGuinness
Omfång: 136 sidor
Format: 254 x 171, mjuka pärmar
Färg/svartvitt: Färg
Utgivare: Marvel Comics
Utgivningsår: 2016
Språk: Engelska
Utgivningsland: USA
Klassifikation: Hjältar
ISBN: 9780785197867

Spider-Man/Deadpool Vol. 1: Isn’t it Bromantic

Böcker Antihjälten Deadpool skapades 1991 av Rob Liefeld och Fabian Nicieza och har sedan dess blivit en riktig kulthjälte med egen serietidning, ett otal specialnummer och en egen spelfilm häromåret. Även om inspirationen till Deadpool hämtades från Deathstroke och Spider-Man påminner överexponeringen åtminstone mig om det konkurrerande förlaget DC Comics antihjälte Lobo.

I den här volymen har Marvel Comics samlat några nummer från tidningen Spider-Man/Deadpool av Joe Kelley och Ed McGuinness. Deadpool kallas ibland ”merc with a mouth” (löst översatt: ”legosoldaten med den stora käften”), och nog hoppar det grodor och dåliga skämt ut munnen på honom i den här volymen allt … Tillsammans med Spider-Man, vars svada också är välkänd, kunde detta blivit rent outhärdligt, men jag måste erkänna att det är roligt nästan rakt igenom. Visst är det grabbigt, flamsigt och underhållning för stunden som inte sätter några djupare spår, men det är också riktigt, riktigt roligt.

Rekommenderas till alla som gillade filmen.