Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
  • Nyheter

Som bekant publiceras numera ungefär hälften av fanzinrecensionerna först i Bild & Bubbla, innan de hamnar här på sajten. Vilka av recensionerna som hamnar i tidningen har inte nödvändigtvis något med kvalitén i fanzinet att göra, utan det blir ofta ett slumpartat urval. Dessa recensioner blir publicerade först i tidningen, sedan även här på portalen. Anledningen att alla recensionerna inte publiceras i B&B är i första hand bristen på utrymme.

I nästa nummer av Bild & Bubbla, som utkommer vid årsskiftet, är det följande fanzin som kommer att recenseras:

Christmas in Friedrichshain av Tinet Elmgren

Eremiten av Mattis Telin-Örnblom

Goldenbird av Ainur Elmgren

En månformad flytning av Mikaela Hallgren

Grodan i bildörr’n av Loa Stig

Jazza med Jacob av Jacob Habinc