Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
Promotionbild för Monsters Unleashed från Marvel Comics. Bild: Steve McNiven.
  • Nyheter
Det var förra året som livsmedelsjätten Hansen Natural Company som tillverkar energidrycken Monster Energy motsatte sig Marvel Comics försök att varumärkesskydda titeln på serietidningen Monsters Unleashed. Nu har Marvel gett upp.

Vi har redan tidigare berättat om hur företaget bakom energidrycken Monster Energy motsatt sig Marvel Comics försök att varumärkesskydda titeln Monsters Unleashed med hänvisning till att detta skulle skada deras egna reklamkampanjer som haft vad de anser vara liknande formuleringar.

Enligt Bleeding Cool har Marvel Comics nu dragit till baka sin ansökan om varumärkesskydd. Detta följer i spåren av ett försök från Marvel att begränsa varumärkesskyddet till endast monstertidningar, ett initiativ som Monster inte heller kunde acceptera. I slutändan tyckte man troligen inte att det var värt en lång och kostsam rättsprocess, särskilt som serietidningen inte ens ges ut i nuläget.