Generic filters
Exact matches only

Fakta

Kreativt målande nummer 3 – Wonder Woman målarbok Kreativt målande nummer 3 – Wonder Woman målarbok
Av: Projektledare: Mikael Sol
Utgivare: Egmont Publishing
Utgivningsår: 2017
Språk: Svenska
Utgivningsland: Sverige
Klassifikation: Övrigt (skämtteckningar, blandverk, bilderböcker)

Kreativt målande nummer 3 – Wonder Woman målarbok

Böcker

Det här är egentligen inget seriealbum, men det är ändå en för serieläsare – och framför allt för aspirerande små och stora serietecknare – intressant utgåva. Det är en målarbok där man får möjlighet att färglägga motiv hämtade från 75 års serier med Wonder Woman, ritade av några av världens bästa tecknare. Främst rör det sig här om omslag, splash pages och pinups. Wonder Woman lämpar sig väl för olika tolkningar och det är stor spännvidd på motiven. Men jag slås ändå av att bad girl-motivet dominerat så mycket på senare år.

Hade jag varit lite yngre hade jag kastat mig över den här. Som det är nu kliar det lite i fingrarna, men det blev min åttaåriga dotter som fick slå sig lös med färgpennorna. Jag ser gärna mer av den här varan. Extra roligt att en kvinnlig superhjälte fick stå i rampljuset.