Generic filters
Exact matches only

Fakta

Vad jag ville säga Vad jag ville säga
Av: Maria Frank
Omfång: 12 sidor
Format: A4
Språk: Svenska
Utgivningsland: Sverige
Klassifikation: Uppgift saknas
Kontakt: Instagram: attvarafrank
Kontakt: attvarafrank@gmail.com

Vad jag ville säga

Fanzin

Vad jag ville säga består av sju helsidor av blyertsteckningar med digital färgläggning på blekgult papper. Enrutingarna i Franks fanzin har alla samma tema, en fantasi av vad huvudkaraktären egentligen skulle ha velat göra eller säga i situationerna de hamnat i.

Gröngrå färger på det blekt gula pappret utgör vardagen. Fantasin av vad som egentligen vill sägas representeras av en version av huvudkaraktären i klarare färger, naken så när som på ett par röda trosor med texten ”YOLO” (You only live once) på, som i varje ruta gör och uttrycker vad de verkligen vill göra och avslutar med att säga ”YOLO”.

Till exempel tar de på sig massor med smink, istället för att göra en naturlig sminkning. Eller kastar tallrikarna i golvet istället för att diska. Skämtet blir dock lite smått repetitivt efter ett tag eftersom man vet redan åt vilket håll punchlinen kommer att gå när man läser om situationen. Men det är ändå lite kul att försöka gissa sig till hur YOLO-karaktären kommer att reagera.