Generic filters
Exact matches only

Fakta

Hålet Hålet
Av: Jon Högman
Omfång: 32 sidor
Format: A5
Språk: Svenska
Utgivningsland: Sverige
Klassifikation: Skräck
Kontakt: Instagram: @jonhogman

Hålet

Fanzin

Tänk dig att du en dag upptäcker att du har ett hål i bröstet. Ett hål som växer sig större, sakta men säkert. Det här är naturligtvis oroande, men folk i din närhet verkar mest se det som en olustig pinsamhet som bara ska ignoreras så hårt som möjligt. Ganska jobbigt, eller hur? Det är i alla fall läget för huvudpersonen i det här fanzinet.

Det här är en fascinerande idé att bygga en serie på, och grejen med att förgäves klämma fram lite sympati från en känslomässigt avtrubbad omgivning känns ju väldigt samtida. Det vore kul att se en fortsättning på den här historen. Bilderna är okej, även om de är lite för grovhuggna för min smak. De lyckas i alla fall bra med att förstärka seriens ångestladdade stämning, och det är kul att någon i fanzinsvängen vågar sig på att lite tuschlavering.

Till sist vill jag dela ut ett par extra pluspoäng för det snygga omslaget med sin påhittiga formgivning.

Ursprungligen publicerad i Bild & Bubbla nr 223 (2/2020). Texten återges med skribentens tillåtelse.