Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
© Henri Gylander
  • Nyheter
Efter pandemiåren är det äntligen dags för Bokmässan i Göteborg igen (22–25 september). Och som vanligt är Seriefrämjandet med och roddar kring de serierelaterade inslagen.

Serie- och fantastikscenen är Seriefrämjandets mötesplats för tecknade serier, fantasy och science fiction på Bokmässan. Som ni kanske gissar av namnet har Seriescenen och Fantastikscenen i år slagits ihop till samma scen och erbjuder samtal med de bästa författarna inom tecknade serier, fantasy och science fiction i A-hallen.

Du hittar det fullständiga programmet för alla dagar här nedanför, men bland de serierelaterade programpunkterna återfinns exempelvis SerieHub på Malmö Universitet, Seriearkivet, Liv Strömquists Astrologi, Åsa Ekström om Mitt liv i Japan, Wanloo & Lindengren,  Peter Bergting, Egmonts stora serietävling, Handbok för superhjältar, Mulle 50 år, Adamsonpriserna 2022, Fantomen med Robert Aman, Souryas franska manga och liveteckning med Jonas Darnell, Serieskolan och Sara Granér.

Externa länkar: