Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
Neal Adams var en mycket omtyckt omslagsartist. Här något så ovanligt som ett Conan-omslag från 1974. © Cabinet/Marvel
  • Nyheter
Är Titans Conan-utgivning hotad innan den ens börjat? Ett avhopp har fått fansen att undra.

Som vi berättade i slutet av förra året så har Titan Comics sedan årsskiftet licensen för utgivning av Conan-serier. Planen var att fortsätta återutgivningen av Marvels olika Conan-titlar i samma stil som när Marvel hade licensen mellan 2018 och 2022. Titan hade till och med anlitat Cory Sedlmeier, som ansvarade för Marvels Conan-återugivning och också är huvudredaktör för Marvel Masterworks.

I ett inlägg på Collected Editions webbforum (jo, sådana finns fortfarande!) meddelar nu Sedlmeier att han avbryter sitt samarbete med Titan Comics. Orsaken uppges vara att han inte fick utöva den grad av kvalitetskontroll som han ville ha. Exakt vad det innebär är oklart, men det måste anses som ett rejält avbräck när en av branschens skickligaste redaktörer hoppar av projektet. De utannonserade böckerna ska dock släppas som planerat.

Länk till Sedlmeiers inlägg:

https://www.tapatalk.com/groups/marvelmasterworksfansite/viewtopic.php?p=1538809#p1538809