Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
  • Nyheter
Lite oväntat kom det häromdagen en trailer för en ny film med Hellboy, den här gången med undertiteln ”The Crooked Man”. Huvudrollsinnehavaren och estetiken är ny, men manus har skrivits av Mike Mignola och Christopher Golden.

Hellboy: The Crooked Man bygger på en miniserie av Mike Mignola och Richard Corben och utspelas i Appalachierna på 1950-talet. Den gode demonen Hellboy och färska BPRD-agenten Bobbie Jo Song tar sig an The Crooked Man, en varelse som samlar in själar åt Djävulen. I huvudrollen ser vi Jack Kesy, som tidigare varit med i bland annat TV-serien The Strain och spelat Black Jack Cassidy i Deadpool 2.

Hellboy har tidigare spelats av Ron Perlman i två filmer och av David Harbour i en film.

Av trailern att döma handlar det om en skräckfilm snarare än ett bombastiskt fantasyäventyr, vilket ändå får ses som ett stilbrott – på gott och ont.