Generic filters
Exact matches only

Rosette är medlem av Magdalanorden, en religiös organisation som bekämpar demoner och onda andar. Rosette är exorcist och hon kämpar oförskräckt mot demonerna beväpnad med kulor och patroner som innehåller allt från vigvatten till den sista smörjelsen.

Hon är ganska hetsig och impulsiv, så ibland skapar hon nästan lika många problem som hon löser. Men ingen är modigare än Rosette som kämpar in i det sista för att hjälpa oskyldiga och svaga.

Rosettes viktigaste mål är dock att hitta sin försvunna bror Joshua. Därför har hon ingått en speciell pakt med sin partner och bästa vän Chrono. Chrono är demon, men bara Rosette kan få fram hans rätta väsen och kolossala krafter. Det gör hon med hjälp av det ur hon har hängande i en kedja runt halsen. Men när Rosette ger Chrono hans krafter, mister hon i gengäld något av sin egen livskraft. När de svävar i allvarlig livsfara kan Chronos demoniska krafter rädda dem båda, men det förkortar Rosettes liv så vänskapen mellan dem blir alltmer dyrbar …

Om volym 1:

Rosette är exorcist i Magdalanorden, en religiös organisation som bekämpar demoner och onda andar. Hennes partner och bästa vän heter Chrono och han är faktiskt en demon, men det är bara Rosette som har tillgång till hans rätta väsen och enorma krafter.

Rosette och Chrono skickas ut på ett uppdrag där de ska beskydda den 12-åriga Azmaria. Hon har mist sina föräldrar och är adopterad av den mystiska Ricardo Hendric, en ockult satansdyrkare. Azmaria har nämligen gudomliga egenskaper: hennes fantastiska sångröst kan utlösa mirakel och sådana har Ricardo Hendric användning för. Men snart visar det sig att Hendrics hantlangare Lerajie har en egen hemlig agenda och att han är gammal bekant till Chrono

Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av boken.