Generic filters
Exact matches only

Ja det är sant! Liv Strömquist gör ännu ett år till en fest. Efter succéerna Tolv Tröttsamma Typer och Månadens Manshora bjuds vi nu på tolv nytecknade serier av Strömquist, återigen paketerade i ett behändigt och funktionellt kalenderformat.

I årets kalender har Strömquist handplockat ett unikt urval av moderater. Det är en spännande palett med tolv nyanser av blått. Förgyll ditt år med moderater, samtidigt som du lär dig något nytt. Vem hatar miljön? Vem älskar vinprovning, eller, som det också kallas, moderatfylla? Vem kämpade för att Sverige INTE skulle införa demokrati? Vem brinner för att svälta bort bidragstagarna? Moderaterna kommer att presenteras i flerfärg. OBSERVERA! Moderaten som uppfann rösträtten kommer inte att vara med, eftersom den bara finns i fantasin.

”Liv Strömquist är folkbildaren med fotnotsiver som vägrar dra i crazyhandbromsen. Hänsynslöst sträng och utan tid för diskretion förvandlar hon avancerade samhällsteorier till begripliga strippar som får ilskan att spritta av skratt.” – Aftonbladet

Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av boken.