Sök...
Generic filters
Exact matches only

Nosebleed Studio Swedish Manga Anthology är en antologi med tre berättelser på svenskt tema skapade av den svenska mangastudion Nosebleed Studio. En av serienovellerrna läses med svensk läsriktning och två läses med japansk läsriktning därav två omslag på boken. Hela boken är på engelska.

Svensk läsriktning:

Crying Wolf av Catarina Batista
På orten där Karl-Erik bor ses vargen som ett hot och när hans far till slut låter honom följa med på vargjakt blir han överlycklig, trots att det inte är helt lagligt. Allt för att skydda boskap och barn och få berömmelse i byn, men till vilket pris? Och är Karl-Erik redo att betala detta pris?

Japansk läsriktning:

Leo av Joakim Waller
Leo är osynlig, eller åtminstone känns det så. Och det trivs han med, så länge han slipper andras ögon på sig. Men plötsligt vänds hans värld uppochner när han paras ihop med Linnea för att göra ett skolarbete!

Hearts of Midsummer av Natalia Batista
Julia tvingas fira midsommar i sin hemby med barndomsvännen Dennis familj. De har inte setts på två år och sist de sågs erkände han att han gillar henne. Pinsamt! Hur skall detta gå? Kommer detta bli en midsommar som hon minns för alltid eller bara vill glömma?

Om Nosebleed Studio
Nosebleed Studio grundades 2006 och är en svensk serietecknarstudio med fyra medlemmar vars serier är starkt inspirerade av den japanska seriekulturen; manga. Studion består av fyra medlemmar:
Joakim Waller, Catarina Batista, Alice Engström och Natalia Batista, som är professionella illustratörer och serietecknare.