Generic filters
Exact matches only

Succéserien för både killar och tjejer på mellanstadiet

Läsarna älskar Greg och hans dagbok … förlåt, ”loggbok”.

Bokserien ”Dagbok för alla mina fans” är en megasuccé över hela jordklotet. Är Greg på väg att ta över världen?Sommarlovet börjar bra. Greg och Rowley bälgar i sig läsk på countryklubben. Ända tills det visar sig att de goda fruktdrinkarna inte alls är gratis. Trots att Rowleys pappa är med i klubben.

Den skuldsatte Greg väljer att hålla sig inomhus och spela tevespel med fördragna gardiner. Men mamma har andra idéer för resten av lovet …

Stackars Greg! Ska han få leva ut sina heta sommarfantasier eller sätter mammas pigga förslag på gemensamma utomhusaktiviteter stopp för det? Böckerna prisas brett för sin träffsäkra humor och särskilt för sin förmåga att fånga in motvilliga unga läsare och göra dem till ivriga sådana.

Kul och spännande form där serieteckningar och text tillsammans berättar en historia. En historia om hur det är att vara barn – egentligen. ”En av de mest framgångsrika barnboksserier som någonsin publicerats”, enligt The Washington Post. Sedan starten 2007 har böckerna snabbt klättrat på topplistorna och hittills har det tryckts sammanlagt mer än 75 miljoner exemplar!

Det finns även två spelfilmer som bygger på böckerna.

”Greg skriver lakonisk dagbok om tillvaron med jobbiga syskon och pubertetselände. Humorpärla med stor igenkänning för yngre.” Yukiko Duke, Vi läser

 

Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av boken.