:
avatar
Nordsken 2017 nu i helgen

Nordsken, Norrlands egen spel- och seriemässa, går av stapeln 25–27 maj på Skellefteå Kraft Arena. Bland gästerna finns Kim W. Andersson, Natalia Batista och Johan Wanloo.

De tre serieskaparna mäts panelsamtal om likheterna och olikheterna mellan sina upplevelser i seriebranschen. Dessutom finns det en seriehörna med workhops och det ska tecknas en kollektiv serie. Evenemanget sammanfaller också med det internationella initiativet Free Comic Book Day och gratis serier från svenska förlag utlovas.

Mer information finns på evenemangets webbplats.

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Evenemang, Förstasidan, Nyheter, Senaste, Sverige and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera