:
avatar
SeF på Stockholms Internationella Seriefestival 2017

Helgen 20–21 maj är det dags för årets upplaga av SIS – Stockholms Internationella Seriefestival. Årets teman är Finland 100 år, Kanada och självbiografiska serier, men självklart bjuds det på mycket annat också. Självklart finns Seriefrämjandet på plats som medarrangör med eget bokbord och fanzinpris.

SIS bjuder som vanligt seriemarknad, fanzinmarknad, scensamtal, seminarier, utställningar, filmvisningar och workshops i Kulturhuset i Stockholm. Bland gästerna finns Derf Backderf, Erika Moen, Ben Stenbeck, Joakim Pirinen, Elin Lucassi, Sara Bergmark Elfgren, Karl Johnsson, Ellen Ekman, Johan Wanloo, Lisa Ewald med flera. Fullständig information hittar du på den officiella festivalsidan, där du även finner en karta över evenemanget.

Seriefrämjandet har som vanligt ett bokbord och administrerar årets fanzinpris.

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Evenemang, Förstasidan, Senaste and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera