:
avatar
SerieSverige – nytt initiativ från Seriefrämjandet på Instagram

seriesverige bild

15 april var det premiär för SerieSverige på Instagram, ett initiativ från Serieframjandets sociala medier-grupp som ska visa på bredden i branschen. Varannan vecka får ni möta en ny aktör från den svenska seriescenen och följa dennes vardag och äventyr i bild och text. Först ut är Johan Wanloo.

Det var på Seriefrämjandets årsmöte i helgen som Serieframjandets sociala medier-grupp, det vill säga Lisa Medin, Stef Gaines och Adrian Malmgren, lanserade initiativet SerieSverige, där ansvaret för att lägga ut bilder ut vardagen är tänkt att alternera mellan serieskapare, arrangemang, institutioner och aktiva inom fandom.

Vill du nominera någon eller dig själv kan du kontakta ovanstående personer via mejl enligt mönstret fö[email protected] eller hojta till på sociala medier.

Använd gärna hashtaggen #seriesverige i sociala medier! Följ oss på instagram på @seriesverige!

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Förstasidan, Nyheter, Senaste and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera