Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
Heath Ledger som Jokern i filmen "The Dark Knight".
  • Nyheter
Under maj månad har det cirkulerat olika bilder på Internet som sägs föreställa Heath Ledger i rollen som Joker i den nya Batman-film som just nu är under inspelning i Chicago. Warner Bros. har nu bekräftat att en av dem är äkta.

Bilden som visas nedan visar en groteskt vanställd Joker med ärrvävnad som skapar ett lende där inget smil egentligen finns. Heath Ledger själv är inget seriefan. I en intervju har han dock sagt sig gilla Jack Nicholsons rollprestation i filmen från 1989, men säger att han har valt en helt annan gestaltning, en mer realistisk och otäck sådan.

”The Dark Knight”, som nya filmen ska heta, beräknas få premiär sommaren 2008 och filmas som tidigare nämnts just nu i Chicago, även denna gång med Christopher Nolan som regissör och med Christian Bale som Batman. Som ett led i filmens marknadsföring tros filmbolaget ha registrerat två webbplatser. På http://www.ibelieveinharveydent.com visas en valaffisch för åklagare Harvey Dent. Den andra webbplatsen är http://www.ibelieveinharveydenttoo.com, som registrerats anonymt, vilket gör att dess autenticitet kan ifrågasättas. Allt som visas på sidan är texten ”Page not found”, men om man håller vänster musknapp intryckt och drar nedåt framträder en osynlig text…