Generic filters
Exact matches only

Fakta

JensK sesong 1 JensK sesong 1
Av: Författare: Jens K Styve
Tecknare: Jens K Styve
Omfång: ca 152 sidor i färg
Format: 14 x 21 cm, limmad
Utgivare: Jippi Forlag
Utgivningsår: 2015
Språk: Norska
Utgivningsland: Norge
ISBN: 978-82--92226-54-4

JensK sesong 1

Böcker

Jens Styve har samlat ihop korta och något längre serieberättelser till en bok han kallar JensK sesong 1. Han har tidigare skrivit romaner, flera olika tv-manus och även tecknade serier. Teckningarna är vassa med ett intressant personligt utryck. Färgsättningen är sparsmakad. De längre avsnitten laveras i kaffesump, snyggt och proffsigt. En fin samling effekter, men utan större innehåll.

Det är tre längre berättelser, 24 sidor vardera på ett tema som till exempel biljakt. De är välgjorda. Det jag minns bäst efter läsningen är sidorna med fyra rutor med korta betraktelser ur livet runt en ung man. Det blir skämt om mobiltelfoner och spel i ett ungdomligt tempo, med en begåvning för humoristiskt minspel och kroppsspråk.