Generic filters
Exact matches only

Fakta

Dunce 2 Dunce 2
Av: Författare: Jens K Styve
Tecknare: Jens K Styve
Omfång: 28 sidor i färg
Format: A5
Utgivare: Jens K Styve
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Utgivningsland: Norge

Dunce 2

Böcker Dunce 2 är en norsk, komisk strippserie om en pappa i 40-årsåldern, hans son och deras vardag.

Teckningsstilen är särpräglad, lättigenkännlig och passar seriens ofta humoristiska berättande. Ibland svävar berättelsen ut i det smått absurda, men går aldrig över gränsen till helt oförståelig. Även den som varken är pappa eller i 40-årsåldern kan hitta en del igenkänningshumor, och det krävs inte att man kan relatera till precis allt för att bli underhållen under läsningen. Som med de flesta serier tecknade i strippformat är vissa strippar starkare än andra, och ibland fastnar ögat vid engelska som känns mer översatt än naturlig, men läsupplevelsen störs inte dramatiskt av detta.

Utdrag ur Dunce 2 av Jens K Styve.

Utdrag ur Dunce 2 av Jens K Styve.