Generic filters
Exact matches only

Fakta

Rivers of London: Body Work Rivers of London: Body Work
Av: Författare: Ben Aaronovitch & Andrew Cartmel
Tecknare: Lee Sullivan
Färgläggare: Luis Guerrero
Omfång: 128 sidor
Format: 254 x 171 mm, mjuka pärmar
Färg/svartvitt: Färg
Utgivare: Titan Comics
Utgivningsår: 2016
Språk: Engelska
Utgivningsland: Storbritannien
Klassifikation: Skräck
ISBN: 9781782761877

Rivers of London: Body Work

Böcker

Rivers of London: Body Work är en spin-off på Ben Aaronovitchs böcker om Peter Grant, trollkarl och polis i London. Tillsammans med Andrew Cartmel har Aaronovitch skrivit en miniserie som här samlats i en enda volym om ett gäng ockulta deckare som spårar en mordisk bil.

För mig känns det mest som ett hopkok av saker man sett förut: Hellblazer, Harry Potter, Men in Black, Neverwhere, Sherlock med mera. Teckningarna påminner om såväl Steve Dillons Hellblazer som Dynamite Entertainments senaste James Bond-serier. Bilderna känns välpolerade och lite plastiga, ett intryck som bara förstärks av den skrikiga färgläggningen och det glättade papperet.