Generic filters
Exact matches only
  • Artiklar
  • Artiklar
Bild & Bubblas egen julkalender fortsätter att återpublicera artiklar ur det förgångna. Idag en intervju från 1986 med serieskaparen bakom Ensamma Mamman.

Bakom lucka 2 hittar vi artikeln ”Cecilia Torudd – en slagkraftig mamma för både barn och vuxna” av Daniel Atterbom ur Bild & Bubbla nr 81 (4/1986. I en öppenhjärtlig intervju berättar serieskaparen bakom Ensamma Mamman om sin bakgrund och processen fram till färdig serie.

Daniel Atterbom var under 1980- och 1990-talen redaktör och flitig skribent för Bild & Bubbla. Han var även Seriefrämjandets ordförande 1985–1997 och arrangerade flera seriemässor. Daniel gick bort 2016 efter en kort tids sjukdom och vi är glada över att hans släkt gett oss tillstånd att återpublicera allt Daniel skrivit för tidningen på nätet.

Länk: