Generic filters
Exact matches only
  • Artiklar
  • Artiklar
Bild & Bubblas egen julkalender fortsätter att återpublicera artiklar ur det förgångna. Den här gången påminner vi oss om vad politikerna tyckte om serier i samband med förra valet.

Bakom lucka nummer hittar vi ”Serier och politik – partiernas inställning till tecknade serier” av Karin Didring Leksell och Allan Haverholm från Bild & Bubbla nr 3/2018. Eftersom det snart är val igen kan det vara på sin plats att påminna sig om vad partierna tyckte om seriemediet förra gången det begav sig. Kanske är det på sin plats med en uppföljning snart.

Karin Didring Leksell är redaktör och layoutare för Bild & Bubbla. Hon är också serieskapare och förläggare för doob förlag, som nyss kom ut med Serienördens coronabok. Allan Haverholm var tidigare layoutare och ansvarig för den grafiska formen på Bild & Bubbla. Även han serieskapare.

Länk:

Ursprungligen publicerad i Bild & Bubbla nr 200 (2014-3). Texten återges med skribentens tillåtelse.