:
avatar
Dags för Seriegatan i Stockholm den 20:e augusti 2017

På söndagen den 20:e augusti är det åter dags för evenemanget Världens längsta bokbord på Drottninggatan i Stockholm, och därmed även Seriegatan i Serietekets regi.

Som vanligt blir det secondhand-försäljning av utrangerade böcker från Serieteket och försäljning av nya serier från några av Sveriges mest intressanta serieförlag. I mån av plats medverkar även serieföreningar.

Från Seriefrämjandet Stockholm kommer Ola Hammarlund som vanligt att hålla en stadsvandring i seriernas tecken.Vandringen tar cirka en timme. Samling klockan 15.00 utanför Kulturhusets entré mot Plattan. Biljetter kostar 30 kr och förköps på Medeltidsmuseet vid Strömparterren.

Seriegatans aktiviteter pågår kl. 11–18. Platsen är Drottninggatan på Kulturhusets gavel.

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Evenemang, Förstasidan, Senaste and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera