Generic filters
Exact matches only

Fakta

Marsupilami [3]: Viva Palombia! Marsupilami [3]: Viva Palombia!
Av: Författare: Colman
Tecknare: Batem
Översättare: Per A. J. Andersson
Redaktör: Peter Sparring
Omfång: 46 sidor i färg
Format: 297 x 225, inbunden
Utgivare: Cobolt
Utgivningsår: 2017
Språk: Svenska
Utgivningsland: Sverige
ISBN: 9789187861574

Marsupilami [3]: Viva Palombia!

Böcker

Det senaste Marsupilami-albumet handlar om blommor och bin. Både människor och djur börjar få vårkänslor. Sensmoralen i berättelsen tycks vara att alla behöver någon, och att det finns någon för alla. Marsupilami är en bra och rolig barnserie, men den kunde kanske tjäna på att vara ännu enklare. Åtminstone mina barn uppskattar den ordlösa slapstick-humorn kring det lättretliga djungeldjuret mer än intrigerna som involverar människorna. Som vuxen är jag dock barnsligt förtjust i indianspråket, även om det nog kan ses som stötande av vissa.