Generic filters
Exact matches only
  • Artiklar
  • Artiklar
Bild & Bubblas egen julkalender fortsätter att återpublicera artiklar ur det förgångna. Den här gången bjuder vi på ett fotoreportage från Bokmässan 2013.

Malinda Lindmark föreläser om sitt seriealbum ”Trans:IT” på Seriescenen på bokmässan 2013. Foto: Filippa Carlsson.

Vi är många som saknar de seriefestivaler och bokmässor som ställts i i coronapandemins spår. Därför tänkte vi i webbredaktionen lyfta fram ett fotoreportage från Bokmässan 2013 i Göteborg, signerat av vår utsände Marcus Malinda Lindmark.

Lindmark har i drygt tio år bevistat olika serierelaterade evenemang för att ta foton och prata med människor ”på golvet”. Tyngdpunkten ligger alltid på den personliga upplevelsen, både den egna och andras. Det blir ofta ett härligt myller i fotoreportagen, och vi hoppas innerligt att pandemin snart lägger sig så att Marcus kan göra fler roliga reportage för oss!

Nyligen utkom även en engelsk e-boksversion av Lindmarks seriealbum Trans:IT, som ni kan läsa mer om här.

Länk: