Generic filters
Exact matches only
  • Artiklar
  • Artiklar
Bild & Bubblas egen julkalender fortsätter att återpublicera artiklar ur det förgångna. Intervjuoffret är detsamma som bakom förra luckan, men en sisådär 20 år senare har hen helt tagit avstånd från den självbiografiska genren.

SH3 volym 1: Ett liv utan superkrafter är väl ändå inte värt att leva? omslagSerieskaparen Jan Hoff är en av Bild & Bubblas allra flitigaste skribenter och recensenter på senare år, inte minst på webben.

I Bild & Bubbla nr 222 (1/2020) skrev han en längre analys av superhjälteparodin SH3 av Daniel Ahlgren, vilket även kompletterades med en intervju som publicerades som extramaterial på Bubblans webbsida.

Ahlgren fördjupar sig här i sitt tidiga fanzinmakande och berättar även lite överraskande om varför han idag tar avstånd från den självbiografiska genren.

Länk: